«

»

Brief: “wij moeten voor jullie daden boeten”

AZC Van Bleyswijckstraat Delft

AZC Van Bleyswijckstraat Delft

Ingezonden brief. Donderdag 2 juni 2016 9:01

Hier komt mijn vraag ..Niet alleen voor de jongeren maar ook voor de oudere mensen in delft .

Dus eigenlijk alle inwoners ,elke keer wordt er bezuinigd op alles wat ons leven een beetje leuk kan maken .

Vroeger bedoel jaren geleden was er gehoorzaamheid in onze stad . Tuurlijk had je wel eens ongehoorzaamheid maar dat hoort erbij .Maar de laatste jaren wordt het alleen maar erger .

Meer zaken die niet door de beugel kunnen .Meer Jongeren die hun plek niet meer kunnen vinden omdat het gewoonweg van ze afgepakt wordt .Daarmee als je buurthuizen afpakt waar ze zich konden verzamelen ,waar er door vrijwilligers overzicht op werd gehouden .

Projecten waar ze wat aan hadden ,om ze van de straat af te houden .Nu hebben jullie het zover laten komen ,Dat delft in een slecht daglicht is gebracht en dat is al jaren zo .Alleen nu is de media erbij gekomen ,en door heel Nederland op televisie geweest .

Zet dit maar eens recht want dat wordt verdomd moeilijk ..Want niet alleen in de wijk buitenhof is dat zo ..maar ook in meerder wijken gebeurd dit .Waarom zoveel miljoenen aan de verbouwingen van de spoorbaan en ect .Terwijl wij als burger hieraan moeten blijven betalen .

De Asielzoekers worden in onze stad binnen gehaald en krijgen nog geld toe .Terwijl wij die al jaren in onze stad delft wonen erop achteruit gaan .Is dat niet met kromme gedachten zaken doen .

Laat ons burger eens spreken die in het echte leven ..Namelijk in delft staan ,zien wat in onze wijken gebeurd ,Waar wij als ouders ,oma en opa ,tante en oom ,Buurman en buurvrouw ..vrienden van elkaar ons zorgen om maken .Dan zou een hoop ellende opgelost kunnen worden ..

Wij namelijk als gewone burger zitten niet op een zetel zoals jullie ..Daarbij sluiten jullie de gemeente deuren achter je om naar huis te gaan .Maar wij als gewone burger zijn maar een nummer ..maar wij weten beter dan jullie politiek delft wat er in onze wijken omgaat .

Zo gek is die criminaliteit niet als alles van iedereen wordt afgepakt .Dat is met 2 maten meten ..Terwijl als wij burgers van delft er niet waren ..was er ook geen politiek delft ..Steeds meer wordt er van ons afgepakt .Hoever moet dit nog gaan .

Stel je voor als jullie kind of familielid zo in een bepaalde omgeving moeten leven .Dan ga je er wel heel anders naar kijken .Dit geld ook voor de tweede kamer in Den Haag .Gaat onwijs veel geld naar jullie salarissen ..

Maar wij al Burger die voor jullie 1 nummer zijn en aan jullie regels moet houden worden alleen maar gekort en wij moeten voor jullie daden boeten ..Dat is zo oneerlijk ..dus vraag mij af ,is daar geen regel voor om in het strafrecht van het wetboek ..een straf op te leggen ..Die zijn jullie volgens mij vergeten om zelf zo vrijuit te blijven lopen .

Hoogachtend :
C. Blikman .