«

»

Buurtbewoners Westlandhof hangen protest spandoek op

hier_geen_dansschool_wesseling

Buurtbewoners uit de wijken Westlandhof en Kogelgieterij zijn tegen de komst van dansschool Wesseling. Het spandoek uit bijgaande foto spreekt voor zich. In tegenstelling tot wat er afgelopen week in de lokale media verscheen, staat de buurt absoluut niet positief tegenover de komst van de dansschool. Naast ludieke acties zoals dit spandoek zullen er ook formele stappen worden ondernomen tegen de komst van de dansschool.

Met name de ” themafeesten” die in eerste instantie wekelijks zullen plaatsvinden tot 01:00 ’s nachts baren grote zorgen bij de buurtbewoners. Verder steekt het de buurt dat er nauwelijks overleg is geweest met zowel de gemeente als de dansschool zelf. Het genomen besluit met betrekking tot de vergunning lijkt nogal kort door de bocht. Ook waren de zogenaamde ” inspraakmomenten” met name momenten waarop de dansschool eenzijdig haar plannen kenbaar maakte.

Op een recente uitnodiging vanuit bewoners om nader overleg te hebben is wederom niet ingegaan door Bart Wesseling. Hieruit blijkt wederom dat de dansschool geen rekening zal gaan houden met haar naaste buren – in tegenstelling tot hetgeen de dansschool in haar vergunningaanvraag heeft beweert. Een herhaling van de eerdere “soap” aan de Ezelsveldlaan lijkt zich hier te gaan aftekenen.