«

»

BWD ZET MENSEN, MET AANZEG TERMIJN VAN TWEE WEKEN, OP STRAAT

Mensen die al jaren werkzaam waren voor de BWD zijn zonder vooraf overleg, zonder pardon de wacht aan gezegd. Twee weken voor de eerste februari werd hen mede gedeeld dat ze per de eerste februari niet meer op het werk hoefden te komen. Zo kun en mag je toch niet met mensen omgaan. Wat ik ook heb vernomen is dat het bestuur van de BWD het volledig af laat weten als het om een gesprek met de des betreffenden gaat.

Buurthuizen terug aan de buurt..maar dat wil ook zeggen de dure BWD’ers in laten leveren of wegbezuinigen.

Zo zijn “onze” manieren. Altijd hetzelfde liedje!!!

Jolanda Gaal

2 reacties

 1. Ronald

  BWD heeft volgens mij slechts de contracten met Combi werk niet verlengd. Dat is wat anders dan mensen ontslag aan te zeggen.
  BWD leefd al jaren op te grote voet en met een te grote mond en iedereen die er volgens die zelfde BWD geen verstand van had zag het al eerder fout gaan.
  Buurthuizen zijn ziekenhuizen geworden met een nog zieker bestuur.
  Ook BWD gaat sterk inkrimpen volgens een brief die ik heb ontvangen. En wat ik begrijp heeft de geemte ook toegezegd alle financiele ondersteuning aan BWD voor 2014 te stoppen.
  Ik hoop dat de oude besturen en/of de vrijwilligers die het in het verleden de buurthuizen lieten floreren zonder daAR dikke salarissen VOOR TE KRIJGEN nu OOK weer de kans krijgen EN OOK WILLEN NEMEN er iets van te maken.
  Het hele concept met BWD was vanaf het begin al gedoemd te mislukken ook al was het idee goed, de houding van de verschillende BWDers was veel te autoritair.
  Ze zouden het wel eens laten zien met al die proffesionals, men had geen vrijwilliger meer nodig…….
  tja, dat is gebleken.
  Ronald van Wingerde

  1. Jolanda Gaal

   Zo ga je niet met mensen om toch?
   In ieder geval hebben wij altijd gezegd dat de buurthuizen terug moeten naar de buurt. Heb vroeger zelf bij Voorhof ll gewerkt, samen met Jan Bakkeren. Er bleef vast weleens wat aan de strijkstok hangen, maar vergeleken met de salarissen van de BWD, was dat peanuts!
   Jolanda Gaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>