«

»

CdK Jaap Smit (CDA) is ook een onnozele Jihadisten knuffelaar

cdk_jaap_smit_cda_jihadisten_knuffelaarCommissaris van de Koning Jaap Smit is een gevaar voor onze veiligheid. De Jihad aanpak van burgemeester Verkerk was één groot fiasco.

Verkerk deed in 2012 niks met orde verstoring van Delftse jongeren Shara4Holland bij CSR

Verkerk deed in 2014 niks met meldingen uit de moskee wereld dat jongeren aan radicaliseren waren

Verkerk riep Jihadisten op om niet naar Syrië te vertrekken. “Blijf Hier”. Maar een Delftse ambtenaar werd vlak daarna bij een illegale grens passage van Turkije naar Syrië gearresteerd.

Verkerk Verzweeg tot op heden de exacte aantallen en namen van teruggekeerde, dode en vertrokken Jihadisten.

Verkerk trok in 2014 maar een schijntje van €5000 uit om de Jihad radicalisering in Delft te bestrijden.

Verkerk gaf teruggekeerde Jihadisten hulp met werk, huisvesting en schuldsanering. Ook werd indien nodig psychische bijstand gegeven.

Verkerk benoemde Marokkaan El Madkouri om in Delft als Jihadexpert te de-radicaliseren.  Madkouri werd bij Forum ontslagen vanwege corruptie verdenkingen.

Verkerk liet teruggekeerde Jihad Jordi en andere teruggekeerde Delftse nekkensnijders vrij rondlopen. Pas veel later werden die moordenaars door het OM gearresteerd voor show processen. Ook vanwege hun moordplannen op Geert Wilders.

Verkerk benoemde twintig anonieme wijkbewoners als spionnen die radicaliserende jeugd moet verlinken bij hem. Een soort oncontroleerbare Gestapo methode die in strijd is met onze Rechtsbeginselen.

Verkerk kopieerde letterlijk de aanpak burgemeester Jozias Aartsen. lekker voorbeeld. Aartsen (69) is verknocht aan zijn macht, aandacht en totaal achterhaalde ideeën. Een voorbeeld van iemand die geen plaats kan maken.

Op dit moment worden terugkeerders aangeklaagd wegens deelname aan een terroristische organisatie. Ook wordt het Nederlands paspoort ingetrokken (indien dubbel) als bewezen is dat ze in de Islamitische Staat zijn geweest. Het grote ongelijk van “Verkerk de Slappe”.

De recente uitzending van “Danny zoekt problemen in de…Buitenhof” bewijst dat het probleem van radicaliserende jongeren nog levensgroot is. De voedingsbodem is enkel groter geworden en neemt sterk toe met de constante instroom van volkomen kansloze gelukzoekers uit de verdorde islamitische zandbak.

commissaris_foutparkeren_jaap_smit_delftHet Jihad beleid van Verkerk is te typeren als één grote aaneenschakelingen van mislukkingen. Blijkbaar is Jaap Smit een voorstander van de softe wegkijkende knuffel aanpak van burgemeester Verkerk.

Jaap Smit weet geen snars van wat er in Zuid-Holland gaande is in de achterbuurten. Smit is zo bang voor het klootjesvolk dat hij zijn aso BMW GT bij het Stadhuis afscheid van Verkerk fout parkeert op de Markt .

Cdk Jaap Smit kunnen ze beter de titel “Grote PaardenLul” geven. De GPL Smit schijt zijn broek vol als hij alleen door de Buitenhof in Delft of de Schilderswijk moet lopen.  Deze Shariawijken zijn nog steeds hofleveranciers voor het Jihadisme, met of zonder geweld.

Hopelijk kunnen we van onze nieuwe burgemeester Marja van Bijsterveldt (CDA) wel een realistischer doortastende aanpak verwachten. Marja maakte immers ook deel uit van kabinet Rutte 2 die bestond bij de gedoog steun van Geert Wilders.

Jan Peter de wit