«

»

D66 wethouder Hekker faalt ook weer met de Kadernota

aletta_hekker_kadernota_2016_afgekeurd_delftD66 financieel wethouder Aletta Hekker wordt weer afgezeken in deze brief van de provincie Zuid Holland. Na het afkeuren van de begroting 2015 en het te laat inleveren van het Herstelplan is nu de Kadernota 2015 voor het beleid in 2016, rijp voor de prullenbak.

Driemaal is scheepsrecht zou je zeggen. Deze wethouder is totaal incapabel. Met pek en veren overgieten en op de Markt aan de schandpaal zetten. De provincie ziet het boekwerk van haar ambtenaren als een tussenfase. Andere woorden voor onvoldoende.

kadernota_2015_tussenfase_delftElke keer zit de gemeenteraad avondenlang voor de show te ouwehoeren. De coalitie houdt Hekker nog steeds een hand boven het hoofd. D66 fractie is elitaire club nihilisten zonder enig politiek inzicht en durf. Dus modderen we voort.

De waarheid is dat D66 sinds de verkiezingen in maart 2014 nog steeds geen idee heeft hoe we uit deze financiƫle crisis moeten komen.

D66 heeft nu 5 jaar financiƫn gerund in Delft en ze varen totaal blind op de PvdA gezinde ambtelijke top. Die luizen D66 erin zodat D66 klap na klap krijgt. Wethouder Hekker geeft die ambtenaren op hun verzoek echter nog meer macht.

De oplossing van Hekker is een ambtelijke werkgroep van Delftse, Provincie en Binnenlandse Zaken ambtenaren. Deze obscure “werkgroep” is nu de baas in Delft.

Is dat democratie? Is dit slim? Nee & nee. D66 Delft heeft de Domste wethouder van Nederland geleverd. Delft verdient Beter dan een protegee van Pechtold die haar pensioen voorziening aan het vullen is.

Jan Peter de Wit