De leugen regeert…

De grote leugen Aylan Kurdi. Waarom? Is deze oorlog al niet erg genoeg???CA9P3260_960x960

Wat heeft ons de invasie van de Moslim gemeenschap voor goeds gedaan? Weinig helaas!!! De hele wereld staat in brand. Natuurlijk zijn niet alle Moslims terroristen, maar de meeste aanslagen , vernietigen van historische cultuur zijn wel gepleegd door extreme moslims!

Duizenden Christenen worden nog vermoord, wel Moslims. Veelal worden nu de kruistochten genoemd.Is dit wat er nu gebeurt, een vergelding voor kruisvaarders oorlogen van ooit? Was Mohammed niet een Christen, die het geloof op vele punten wist te veranderen. Integreren de nieuwkomers uit de Islamitische staten dan niet? Heel veel niet.

De integratie die velen miljoenen kostte is mislukt. Nee helaas dus. Of denk U nu echt dat een moslima met een christelijke jongen thuis mag komen? Blijven deze dames niet achter met als onderdrukking het hoofddoekje en het onzichtbaar maken van de vrouw die niet door anderen bekeken mogen worden, Hoe zit dit dan bij de heren? Zij breken de nek om naar een mooie meid te kijken, en waarom niet! De heren hebben graag een Hollandse vrouw om van de Marokkaanse loverboy’s maar te zwijgen.

Waarom moeten de Marokkanen, Egyptenaren, Turken enz. de uitkering behouden, als zij naar hun thuisland terug keren,? Daarom vind ik twee paspoorten uit den boze. Veel Nederlanders behouden ook een AOW of WW uitkering als zij naar het buitenland vertrekken, overwinteraars noemen wij die. De strijd die de wereld verdeeld is tussen de Islamieten en westelijke wereld. Maar van deze vluchtelingen hede ten dage, zitten weinig vrouwen en kinderen naar verhouding.Nee stevige jonge mannen, die misschien wel getrouwd zijn maar kinderen en vrouwen thuis laten, om later misschien een hereniging aan te vragen. Dus is het meer immigratie dan vluchten, hoewel er zeker echte vluchtelingen tussen zitten.

Toen mijn vader in het verzet zat 1942, moest hij ook vluchten, maar nam wel kinderen en zijn vrouw mee naar veilige oorden. Elke week gaan er 5a6 jongens en meisjes terug naar Syrië om voor IS te strijden. Zij keren zich tegen de westelijke Christenen, de ongelovigen, gek nee Een Islamiet vind dat deze grootste groep op deze aardbol ongelovigen zijn, en dus moeten verdwijnen. Mijn droom en nachtmerrie 2002<Een Moskee op de markt in Delft> het zal niet gauw gebeuren maar de linkse aanhang moeten zieltjes winnen, Ben ik tegen de Islamieten? Nee, ieder mag zijn geloof aanhangen, maar het moet niet ten koste van ons land, met christelijke achtergrond, gaan, Plunderingen ,moorden en het vernietigen van eeuwen oude cultuurstukken zijn er aan de orde van de dag.

Kortom:totale CHAOS.

Neem een voorbeeld aan Tsjechië Hongarije en andere Balthische staten. Moslims Ok maar niet te veel zodat zij ons gaan overheersen. Wat heeft deze cultuur ons gebracht? In ieder geval geen welvaar, of het zou de dure olie zijn!

Martin Stoelinga

Onafhankelijk Delft