«

»

Delftse Jihad Jordi doet weer van zich spreken

Delftse Jihad Jorde voor de Sutan Ahmed moskee

Delftse Jihad Jorde voor de Sutan Ahmed moskee

Afgelopen 13 december 2017 kreeg ik het verzoek van Jihad Jordi alias Abderrahman de Jong om een column van mij uit 12 december 2015 te verwijderen.

De column Delftse Jihad Jordi veroordeeld voor deelname gewapende strijd” had ik eerste Kerstdag verwijderd.

Jordi gaf aan dat hij er last van had in zijn dagelijkse leven. Iedereen verdient een 2e kans.

Maar mijn verbazing was groot toen ik 6 janauri jl een groot interview met Jordi in het AD las als zogenaamde jihad expert.  

Jordi wordt met de NCTV op de achtergrond gebruikt als een soort spreekbuis tegen radicalisering. In documentaires en symposia. De overheid zoekt geloofwaardige Syriëgangers die de huidige generatie streng gelofige moslim jongeren moet tegenhouden om de geweldadige jihad te beginnen.

Nu is Jordi de Jong een gewone Nederlander die door zijn moslim vrouw geradicaliseerd is. Hij is maar drie maanden in Syrië geweest omdat ze daar dachten dat hij een spion was. Nu geldt hier natuurlijk hetzelfde voor deze totaal mislukte jihadist.

Na 155 dagen vastgezeten te hebben doet hij het mijnsinziens puur voor het geld en de sensatie. Zo is hij altijd geweest. Die anti radicaliserings NCTV programma’s in de gemeenten kunnen zo een gezicht krijgen.

Notabene een Delftse jongen. Een naive vertoning van de overheid. Deze gesjeesde jihadist is gewoon nog steeds een salafist als ik lees dat hij zijn dochtertje van 3 aanspoort om een hoofddoek te dragen. Dan kan ze alvast aan de haatopmerkingen wennen.

Ik denk dat het beter is dat ik zijn zelf in de media gekozen verleden, in ere hou op deze site.

Jan Peter de Wit


 

Verzonden: woensdag 13 december 2017 10:22
Aan: Onafhankelijk-Delft
Onderwerp: Weghalen artikel
Naam Jordi de Jong
Email ………………….
Onderwerp Weghalen artikel
Bericht Geachte heer/mevrouw, Enige tijd geleden is er door jullie een artikel over mij geplaatst; http://onafhankelijkdelft.nl/delftse-jihad-jordi-veroordeeld-voor-deelname-gewapende-strijd/ Aangezien de informatie niet meer relevant is, ik mijn leven al enige jaren op een andere manier leef en ik er last van ervaar in mijn dagelijks leven, zou ik jullie willen verzoeken om het artikel waarbij ik meerdere malen bij mij volledige naam genoemd wordt en waarin persoonlijke informatie naar voren komt te verwijderen van jullie website. Ik hoor graag van u, Met vriendelijke groet, Jordi de Jong
Website http://onafhankelijkdelft.nl