«

»

Draaiboek uitvaart leden Koningshuis inzien voor schaatsbaan

bijzetting_delftMooi ik mag het Draaiboek voor de uitvaart voor leden van het koninklijk huis inzien. Volgende week donderdag 28 januari.

Een half uurtje voor de raadsvergadering begint. Onvoldoende tijd denk ik zo. Stip wethouder Förster zegt dat het opruimen van een schaatsbaan te lang duurt bij eventueel overlijden Koningshuis lid.

Gemiddeld duurt die hele bijzetting een dag of negen. Mijns inziens voldoende tijd om een schaatsbaantje op te ruimen op de Markt.

Na een langdurige rechtsgang op een WOB verzoek kreeg Delftenaar Kees van Kruining ( HIER) (als eerste burger inzage in het Draaiboek. Ik vraag me af of ik het draaiboek mag inzien of dat ik enkel een mondelinge toelichting krijg. Met dat laatste ga ik uiteraard niet akkoord gezien deze uitspraak van de Raad van State.

Jan Peter de Wit


Onderwerp: RE: technische vragen De Wit
Datum: Thu, 21 Jan 2016
Vvan: Noortje van Velthoven
Aan: Jan Peter de Wit

Geachte heer De Wit,

De burgemeester beschikt over een vertrouwelijk draaiboek van het ministerie BZK.

Het ministerie staat toe dat de burgemeester u in vertrouwelijkheid op de hoogte stelt van de door u gevraagde informatie.

Indien u van deze gelegenheid gebruik wenst te maken kan dit donderdag 28 januari om 19.30 uur in de burgemeesterskamer op het stadhuis.

Met vriendelijke groet,

drs. Noortje J. van Velthoven

chef Kabinet van de Burgemeester


 

1 ping

  1. Schoemaker Plantage waardeloze locatie Schaatsbaan » Onafhankelijk Delft

    […] ik het draaiboek van koninklijke bijzettingen wilde inzien verklaarde Verkerk het als vertrouwelijk. Maar dat is onzin want er staan staan geen staatsgeheimen […]

Reacties zijn uitgeschakeld.