«

»

Even voorstellen: Sylvia Grobben

Sylvia Grobben

Sylvia Grobben

Sylvia is kandidaat-raadslid voor Onafhankelijk Delft.

Zij staat op lijst 3, nummer 4. Aan de hand van een aantal vragen stelt zij zich even voor.

Wie ben je en wat doe je?

  • In de eerste plaats wil ik iedereen een goed en gezond 2017 toe wensen. Zoals gezegd in de aankondiging is mijn naam Sylvia Grobben, 59 jaar, gehuwd en 2 kinderen. Sinds 1996 werkzaam bij het ministerie van Buitenlandse zaken en van 2001-2015 werkzaam geweest bij diverse ambassades in verschillende werelddelen. Nu ben ik werkzaam in Den Haag tot het tijd is om met pensioen te gaan.

Waarom Onafhankelijk Delft?

  • Onafhankelijk Delft staat midden in de samenleving en is een zeer gemotiveerde partij. Welzijn, zorg, veiligheid, gezondheid en leefomgeving zijn belangrijk voor Onafhankelijk Delft en deze onderwerpen sluiten naadloos bij mij aan.

Waar ga je je voor inzetten en sterk voor maken?

  • In de eerste plaats wil ik een raadslid zijn die bereikbaar is voor iedereen in Delft. Van jong tot oud. Daarbij gaat mijn bijzondere inzet uit naar onze senioren. Deze groep verdient alle voorzieningen die nodig zijn bij het menswaardig ouder worden. Als men zelfredzaam is, is dat geweldig, maar waar hulp nodig is, moet dit er komen. Daarnaast wil ik me sterk maken voor betaalbare huurwoningen. Sociale woningbouw verdwijnt ten gunste van studenten en starters moeten jarenlang (te lang) wachten eer zij aan de beurt zijn.

Hoe kunnen mensen jou steunen?

  • Dat is heel makkelijk, door op Onafhankelijk Delft te stemmen. Graag met een voorkeursstem op mij, maar evenzo ben ik blij met hun stem op een van mijn collega (kandidaats). Ik hoor om mij heen dat veel mensen het belangrijk vinden dat hun stem wordt gehoord. Door op Onafhankelijk Delft te stemmen zal hun stem ook gehoord worden. Dat beloof ik.

Kunnen we meer acties/publicaties van je verwachten?

  • Ja zeker. Ik ga proberen elke week een van onze verkiezingspunten te verduidelijken en onze standpunten uit een te zetten. Als mensen vragen hebben kunnen zij deze aan mij stellen door een email naar onafhankelijk-delft@delft.nl te sturen t.a.v. Sylvia Grobben.