«

»

Falende D66 wethouder Hekker mag doorklungelen

d66_prutser_hekker_overleeft_motie_van wantrouwen_delftJammer genoeg steunde alleen de SP fractie onze motie van wantrouwen tegen  D66 wethouder Aletta Hekker.

Het college van B&W met haar propaganda apparaat is al decennia een blok graniet. De grootste bestuurlijk prutsers zijn hier al wethouder geweest . De lijst der Zakken en CV vullers. En de beste burgerstuurlui blijven op de wal staan roepen.

Wel durven de fractievoorzitters in besloten achterkamertjes burgemeester Bas Verkerk voortijdig een mes in zijn rug te steken.

Lafaards eerste klas. Daardoor zit Delft anderhalf jaar lang zonder echte boegbeeld. Juist nu we dat keihard nodig hebben.

En wat deed Aletta Hekker met de kritiek van mij? Niks. Ik kreeg niet eens antwoord. Nog nooit heb ik zo een slecht en laf politicus gezien. Democratie zonder debat is puur machtsmisbruik. D66 OXI.

Maar dat concluderende is het logisch dat Hekker zelfs mag aanblijven van “oppositiepartijen als CDA, CU en SD. Dat zijn zelf ondermaatse en kruiperige raadsleden. Geen wonder dat Delft failliet is gegaan met deze jarenlang slecht functionerende gemeenteraad.

De zooi moet eens goed gesaneerd en door elkaar geschud worden. Liegen en bedriegen is niet normaal.

Jan Peter de Wit