«

»

Geen bekeuringen aan naaktrecreanten voormalig naaktstrand Delftse Hout

Het 'oude' college wil de naaktrecreanten als paria's zover mogelijk buiten de stad verbannen

Het ‘oude’ college wil de naaktrecreanten als paria’s zover mogelijk buiten de stad verbannen.

Ik wil de naaktbrief (hier) van het oude college in de commissie Algemeen van dinsdag 15 april bespreken.

Het demissionaire college wil nog steeds de naaktrecreanten als paria’s zover mogelijk buiten de stad verplaatsen. Terug naar de tijd van de melaatsen in de Middeleeuwen.

Het Vlakoverpad in het Abtswoudese Bos bij een modderig vennetje aan de rand met Midden Delfland in “the Middle of No-where”.

Als je blootlopen aan het Vlakoverpad toestaat, zal het binnen no-time een Homo-Ontmoetings-Plaats (HOP) worden. Het ligt volledig uit het zicht en is ook nog eens redelijk goed bereikbaar per auto.

Op zich vind ik dat prima. Delft heeft nog geen HOP of MOP (Mannen-Ontmoetings-Plaats). Maar niet als alternatieve locatie voor de naaktrecreanten. Die hebben geen zin om lastiggevallen te worden door cruisende mannen op zoek naar snelle sex.

De gewone naaktrecreant wil gewoon op zijn vaste plaats in op het strand in de Delftse Hout blijven. Dat kan voorlopig ook want het beoogde strandpaviljoen (ontwerp) aldaar van Marc Berkhout en Jennifer Grentz gaat voorlopig niet door. Ook in verband met de onduidelijke uitspraak dat naaktrecreĆ«ren is toegestaan indien er minder dan 150 mensen in de buurt zijn…

Ik hoorde van Herman van de Helm dat het Hoger Beroep, inzake de ‘naaktloop’ boetes, op 27 juni op de rol staat. Ik zal in de commissie Algemeen bij andere partijen steun zoeken om burgemeester Bas Verkerk deze zomer geen naaktrecreanten meer op de bon te slingeren op het voormalig naaktstrand in de Delftse Hout.

De heksenjacht van Verkerk en GroenLinks wethouder Brandligt om naaktrecreanten weg te zetten als criminelen, aanranders, schennisplegers, prostituees en pedofielen moet stoppen. Anders wordt het een ‘hete zomer’ door protest acties.