«

»

Kanniewaarzijn: burgemeester Rijswijk totaal onbenul in adviesgroep “Delft herstelt”

Kanniewaarzijn 11 september 2015 met huidig burgemeester Michel Bezuijen in de hoofdrol.

Kanniewaarzijn 11 september 2015 met huidig burgemeester Michel Bezuijen in de hoofdrol.

Dat D66 wethouder financiën Aletta Hekker totaal niks kan is nu wel bekend. Hekker riep de hulp in van Wim Deeetman (CDA) maar ook van de burgemeester van Rijswijk Michel Bezuijen.

De adviesgroep is in alle geheimzinnigheid bezig met Delft te herstellen. Maar nu komt het.

Die Rijswijkse burgemeester Michel Bezuijen (VVD) is een zeer bekende sukkel op kanniewaarzijn vanwege zijn totaal mislukte financiële projecten. En die VVD lullo moet Delft gaan redden? Wat een afgang!

“Bezuijen is een typisch voorbeeld van een narcistische bestuurder met megalomane plannen die eigenlijk geen bestuurder zou mogen zijn. Maar met onbenul, gebrek aan kennis, gelardeerd met een flinke portie narcisme, kan je het in ons politieke bestuur ver brengen”

Haarlemmermeer oud-wethouder van Sport, Michel Bezuijen, nu burgemeester in Rijswijk heeft een kleine 12 miljoen over de balk  gegooid met de bouw van het honkbalstadion voor de Hoofddorp Pioneers. Met 330 ton Amerikaanse klei, Amerikaans gras, kleedkamer van 400 m² met 12 douches en plasmaschermen, speciale telefoonlijnen en Amerikaanse lampen.

Zie hier http://www.npo.nl/kanniewaarzijn/11-09-2015/VARA_101375592

En dit alles in de hoop een drietal Major League Baseball wedstrijden naar Hoofddorp te krijgen. Terwijl het parkeerterrein voor 50 auto’s de ambitie van 30.000 plekken in het stadion niet faciliteert. Om nog maar niet te spreken van de jaarlijkse onderhoudskosten van 2 ton.

En op 17 februari 2012 haalde Rijswijks burgemeester Michel Bezuijen ook al Kanniewaarzijn http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1240616

 

Wethouder Bezuijen had haast met het doortrekken van de N206 naar de N205 bij Hoofddorp. Waarom? Niet omdat de mensen in Hoofddorp allemaal richting de Zilk of Vogelenzang moeten rijden. Nee, het draait allemaal om geld. Het Rijk moet over de brug komen met heel veel geld. Waarom zou de minister dat doen? Als we de wethouder moeten geloven, hebben we het hier over stroomweg die van nationaal belang is.…

Geen gebrek aan bevlogenheid in de Haarlemmermeer, maar wel aan financiële degelijkheid, soberheid en realiteitszin. In 2004 zijn de drie Calatravabruggen geopend in de Haarlemmermeer. Ze liggen over de Hoofdvaart. Ofwel een vaartje dat meer doet denken aan een sloot. Enfin, de kosten van deze drie bruggen liegen er niet om. Deze zijn opgelopen tot zo’n 40 miljoen euro over een stinkend slootje.

Deetman stond wel eens vaker voor lul.

Deetman stond wel eens vaker voor lul.

Die financiële adviesgroep “Delft Herstelt” van D66 wethouder Hekker is nu al een lachertje. Ik schaam me om in de gemeenteraad van Delft te zitten die dit soort onbenullen om advies vraagt.

Deetman deed eerder een langdurig doofpot onderzoek naar pedofilie in de katholieke kerk. Hij vond geen enkele pedofiel. Alles werd gladgestreken. Deetman leent zich erg goed om mensen voor de gek te houden. Deetman staat alweer voor lul, nu met de Rijswijkse burgemeester Michel Bezuijen.

Jan Peter de Wit