«

»

Leger des Peils bedankt steuntroepen en stemmers

bedankt_leger_des_peils

Hallo Leger des Peils,

HET IS GELUKT! Het referendum is een succes geworden, de opkomst van minimaal 30% is gehaald. Wij hebben ons doel bereikt! Dank jullie wel!

Jullie inzet, die van drieduizend vrijwilligers, heeft geloond. Ze zeggen weleens dat burgers niks geven om politiek.

Het tegendeel is door jullie bewezen door de grootste burgercampagne die Nederland ooit heeft gekend op te zetten met succes! Het probleem is dat de politiek niet naar de burgers luistert, maar nu MOETEN ze wel. Nederland zegt TEGEN en dat moet gehoord worden. 

GeenPeil, en dat zijn wij allemaal, schreef gisteren geschiedenis.  Door onze campagne hebben we Nederlanders bewust gemaakt van het belang van dit referendum. Burgerinspraak kreeg ongekende vormen. Dat is democratie.

DANK JULLIE WEL, LEGER DES PEILS! 

En wat nu?
Nederland heeft gesproken. Nu is het aan het kabinet om daar naar te luisteren. De ‘NEE’ is een duidelijke keuze van de Nederlandse bevolking en die moet nu serieus worden genomen. Dus geen associatieovereenkomst.

GeenPeil zal uiteraard blijven bestaan en wij zullen in de toekomst ons blijven inzetten om de politiek te laten luisteren naar Nederland. Maar eerst, vieren we nog even feest en slapen we paar nachtjes bij nu deze geweldige en indrukwekkende campagne tot zijn eind is gekomen.

Moeten jullie nog wat doen?
Ja, heel belangrijk is dat jullie uiterlijk zondag in de app nog even goed verwerken welke gebieden jullie hebben gedaan. Niet om nog dubbel flyeren te voorkomen, maar omdat wij de campagne vanaf maandag willen evalueren. Verbeterpunten voor de toekomst vinden. Ook is het belangrijk voor de gouden deelnemers die subsidie hebben aangevraagd. Die krijgen een rapport van wat hun team allemaal heeft gedaan.