«

»

Motie Kunstgras SV Wippolder

kunstgras wippolder

Stichting vrienden van SV Wippolder

Motie Kunstgras Wippolder
De Gemeenteraad van Delft bijeen op 7 november

Constaterende dat

Het college min of meer heeft toegezegd dat de w Wippolder medio 2017 een kunstgrasveld zou krijgen.

Wippolder graag zou willen zien dat dit veld er op korte termijn kan komen, eind seizoen 2013, daar dit In belang is van vele honderden kinderen die bij de eerste de beste regenbui binnen moeten blijven, en er niet gevoetbald kan worden.
Overwegende dat
de vereniging Wippolder de rente t/m 2017 voor haar rekening wil nemen, en nu dus om een voorschot of financiering vraagt voor het aan te leggen kunstgrasveld.

Draagt het college op
om van dit voorstel gebruik te maken. Het kost de gemeente geen geld. Want het kustgrasveld zou in 2017 toch door de gemeente toch aangelegd worden. Dit betreft een dringend verzoek voor het sporten van kinderen, bij een van de grootste verenigingen voor de jeugd van Delft.

De voetbalvereniging Wippolder bestaat 100 jaar en dit zou een mooi cadeau zijn namens de gemeente Delft, en zou veel kinderen laten genieten van dit kunstgrasveld en voetbalsport.

En gaat over tot de orde van de dag.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>