Overal uitvreters genoeg, zo blijkt…..

221Dat het in Nederland blijkbaar eerder gebruik dan uitzondering is dat de gevestigde orde zich bepaalde prioriteiten veroorloofd, dat kunnen we de laatste tijd met de regelmaat van de klok ondervinden…
Waar mensen met een minimum de kas mogen vullen, nee sterker, gewoon met gezin en al op straat worden gedonderd, daar worden de dames en heren bestuurders de hand boven het hoofd gehouden.

Er is nog niets veranderd sinds het boekje van GEORGE ORWELL; Animal Farm.
En animals zijn het !

Zie Wilma

Wilma hier in de bovenstaande link, heeft helemaal gelijk, de VVD’er van Rey uit Roermond en Hooijmaijers, zijn nog grotere boeven!
Zii hebben zich schofterig gedragen, corrupt!
Omdat je heus wel weet dat wanneer je iemand een dienst bewijst, je er later weleens iets voor terug voor zou willen verwachten. Je moet dit gewoon niet willen!

Kijk die Wilma, die vind ik natuurlijk gewoon een domme gans.Die is met 12 man uit eten gegaan in de Zwethheul dat heeft de gemeente Schiedam daar 3300 Euro ofzo gekost, even uit eten dat soort dingen.
Bas Verkerk is tenminste zo slim geweest om Berenschot dit door hem zelf aangevraagde “onderzoek” te laten doen.
Bing had niets van hem heel gelaten !!!

Nee nee onze Delftse Bas is veel slimmer!
Overigens, die accountant mevr. Westerhout van het HNK “kostenonderzoek” die heeft ook in Schiedam lekker met de bonnetjes zitten goochelen….mooi he dat soort wetenschap.
(PS: ONS nieuwe HNK , dat ligt straks aan het Burgemeester Verkerk Plein??)

We’re all equal, but some are more equal…

Geef een reactie

Your email address will not be published.