«

»

PvdA lijsttrekker Ernst Damen is de eerste rat die…

Nog 1 jaar te gaan tot de gemeenteraads verkiezingen in maart 2018. Maar Lijsttrekker Ernst Damen zet zijn huis te koop en wil weg uit Delft.

Nog 1 jaar te gaan tot de gemeenteraad verkiezingen in maart 2018. Maar PvdA lijsttrekker Ernst Damen zet zijn huis te koop en wil weg uit Delft.

In het weekend krantje de Delft op Zondag van 19 maart zag ik een advertentie waarin Ernst Damen zijn huis te koop aan bood.

Anthonij Duijckstraat 2 voor €475.000 kk FUNDA.

Als een soort kapitein Schettino verlaat Damen als eerste het zinkende PvdA schip. Acht jaar was Ernst Damen heer en meester in de gemeenteraad van Delft. De oppositie was doodsbang voor hem.

Gereduceerd tot meedenkers. En de raadsenquête Grote Projecten werd een nep interview promotie tour van oud bestuurders.  

Links op het trapje in 2010 en 2014 de PvdA lijsttrekkerErnst Damen laat het Blauwe Hart van Delft geheel rood kleuren.

Links op het trapje in 2010 en 2014 de PvdA lijsttrekker Ernst Damen laat het Blauwe Hart van Delft geheel rood kleuren. 18 maart kreeg de PvdA een hartinfarct en is sindsdien in coma.

Ernst Damen was het prototype van de PvdA bestuurselite die de PvdA naar de kloten geholpen heeft. Besturen (zakkenvullen) was belangrijker dan voor de gewone modale arbeider opkomen.

Prestige bouwprojecten overheersten de 20 jaar dat de PvdA aan de macht was in Delft. De sociale cohesie, zoals buurthuizen, zijn door de PvdA kapot gemaakt. Sociale woningbouw is gestopt en verkocht.

socialisme_aansmeerder_en_broodjes_snaaier_leoni_zweekhorst_delft

Bejaard voormalig pvda raadslid Leoni Zweekhorst moet nog de strontkar van Lodewijk Asscher door Delft trekken.

De Delftse PvdA zijn enkel nog Drees ‘Leftovers’ die nu hoogbejaard zijn en ook een voltooid bestaan hebben. Ernst Damen heeft met zijn elitaire fractie en oneindig onnavolgbaar gedelibereer dit stervensproces in Delft versneld.

De zin in de advertentie die mij het meeste raakte was “we hebben hier met plezier gewoond. maar nu verlangen we toch terug naar onze roots. Brabant Breda naar een mooie woning aan de rand van het bos”.

pvda_ernst_damen_machtigste_man_heel_politiek_delftJa Ernst Damen heeft zijn zaakjes goed voor elkaar en zijn politieke leven was een opstapje.

Maar de Delftse Jan met de Pet woont nu in de Duurste Grote Gemeente van Nederlander. Jan Modaal kan geen huis huren of kopen in Delft. Die zijn onbetaalbaar.

Onder het schrikbewind van de PvdA met hun Groene parasiet zijn alle reserves van Delft verkwist en hebben we een schuld van een half miljard.

Koop dat huis mensen, des te eerder zijn we van Ernst Damen af. Zal wel weer een D66 kenniswerker in komen.

Jan Peter de Wit