«

»

PvdA wethouder Raimond de Prez betrapt met biertje

Gesnapt. PvdA wethouder Raimond de Prez valt halvewege de 40 dagen zonder alcohol door de mand.

Gesnapt met beveiligingscam. PvdA wethouder Raimond de Prez (links) valt halverwege de 40 dagen zonder alcohol door het Rieten Mandje.

PvdA wethouder De Prez was 1 maart met zijn 40 dagen geen alcohol drinken begonnen voor IKPas. Nu is De Prez al een droogkloot dus dat was geen erg grote uitdaging.

Maar toch. Met de desastreuze verkiezingsuitslag voor de PvdA een onmenselijke opgave. Maar die afslachting van de PvdA bestuurders zag De Prez niet aankomen.

En dan wordt het extra moeilijk omdat de politieke toekomst voor De Prez er ineens erg zwart uitziet. Geen burgemeestersposten meer te vergeven voor de PvdA.

Geen Eerste Kamer. Zelfs de afvalbak voor uitgerangeerde politici, de Provincie, zit er niet meer in. Dan maar weer een pilsje of wat vatten met de gewone dikbuikige arbeider. Terug naar het UWV. De kaartenbak 50+ in.

Dit alles zal wel de reden zijn waarom De Prez zich flink aan het zuipen was geslagen. Er staat een veel grotere uitdaging te wachten. Gewoon werken voor zijn knaken. Zijn 3e vlog kon hij moeilijk met een kater maken. Zijn ‘Porsche Design” bril verhult veel, maar niet zijn wallen.

Jan Peter de Wit