«

»

Schriftelijke vragen Politiehulp bij aangiften tegen Geert Wilders

pvda_ronselen_marokkanen_moskee_ansaar_politie_delft
Naar aanleiding het proces Wilders, heeft het gemeente bestuur meegewerkt aan, valse aangiftes voorgedrukte aangiftebiljetten, het leveren van gemeente ambtenaren om de Marokkaanse gemeenschap te helpen bij het ondertekenen en beantwoorden van vragen. Inzake het onderwerp Minder minder, van Geert Wilders.

Uit berichten in de media blijkt dat diverse ondertekenaars niet wisten waarover het ging, konden de teksten niet lezen, waarbij zij door politie agenten werden geholpen.

vraag is het college vooraf benaderd door pvda raadslid Abdel Maanauoi
vraag is het college vooraf benaderd door de Marokkaanse Culturele Sociale Vereniging (MCSV)?
vraag is er een vorm van collectieve organisatie tussen het college, Politie , MSCV , Al Ansaar moskee bestuur en of PvdA raadslid Abdel Maanauoi geweest? en zo ja welke?

vraag Waarom is dit op zondag gedaan en niet op een gewone doordeweekse dag? Heeft dit extra geld gekost?
vraag waarom heeft u meegewerkt aan het onder collectieve druk , sociale controle in het openbaar doen van een aangifte

vraag waren er voorbedrukte aangifte formulieren gemaakt door de Politie? Wie heeft opdracht gegeven om deze formulieren te maken

vraag waarom stonden politieagenten voor het politiebureau aangiften af te nemen? en niet binnen?
vraag hoeveel politieagenten waren daarbij betrokken?
vraag kan ik een kopie krijgen van het gebruikte formulier
In het Telegraaf artikel van 12 maart staat dat sommige ondertekenaars door de MSCV verteld was dat het een demonstratie was en dat ze niet wisten dat ze aangifte tegen de uitspraken van Geert Wilder deden. Zelfs een analfabeet heeft verklaard dat hij niet wist wat op het aangifteformulier stond

vraag hebben Politieagenten demonstranten geholpen met de inhoud van de aangifte
vraag hoeveel aangiften tegen Wilders zijn er die dag opgenomen
vraag kunnen wij een kopie van die aangiften krijgen daar ze openbaar zijn geworden tijdens de rechtszaak tegen Wilders
vraag als er een verzoek komt voor het referendum tegen of voor het verdrag van Oekraïne, omdat veel Delftenaren niet precies weten waar het over gaat. Is het dan ook mogelijk om ambtenaren in te schakelen met tolken, plaats, en tijd, aangeven a.u.b.

vraag Het is nog niet voorgekomen dat ambtenaren worden ingezet om deze handelingen te ondersteunen, kunnen de Delftenaren hierop vertrouwen dat ook in de toekomst ambtenaren worden ingezet, zeker nu de stromen niet Nederlands sprekende inwoners een plaats krijgen in onze samenleving, zo nee waarom niet.

vraag vindt U ook niet, dat zoals Onafhankelijk Delft het ziet onwenselijk om deze Moskee oproepen te ondersteunen, en te faciliteren n.t.b. voor het politiebureau?

Met vriendelijke groeten van

Jan Peter de Wit maar zeker ook van Martin Stoelinga vanuit zijn geheime verblijf in het buitenland vanwege een undercover NPO reportage in een met onze cultuur vijandig gebied.