«

»

Stadskrant Delft drukt de Islam door onze strot

moslim_krant_delftDoor de Stadskrant Delft wordt ons door propaganda en hersenspoelen de islam, migranten en asielzoekers door de strot gedrukt.

We moeten zogenaamd trots zijn op de moskee en op die “Nieuwe Nederlanders”. Nou dat ben ik niet. Ik vind dat de gemeente informatie objectief en niet-religieus moet zijn.

Waarom staat de Open dag van de Sultan Ahmed moskee op de voorpagina? Wil de gemeente dat we daar een kijkje gaan nemen? Wil de gemeente ons in contact brengen met de islam?

sultan_ahmet_moskee_delftDit is geen verbinden maar zieltjes winnen. Laat de Sultan Ahmed moskee zelf maar advertenties kopen. De Sultan Ahmed moskee van Diyanet is feitelijk ook de ambassade van dictator Erdogan. Het Turkse ministerie van Algemene zaken van Erdogan ontvangt u vandaag met open armen.

Erdogan heeft tienduizenden onschuldige burgers zonder proces gearresteerd omdat ze zogenaamd aanhangers van G├╝len zijn. Is columniste Ebru Umar ook welkom vandaag? Gemeente Delft stop met deze PvdA utopisch totaal achterhaalde multiculti bullshit.

Nieuwe Nederlanders

En kap ook met die steeds terugkerende idioot grote foto van onze burgemeester met de “Nieuwe Nederlanders”. Deze mensen worden gedwongen op de foto te gaan. Steeds minder laten zich hiertoe koeioneren door de Delftse Staatskrant.

Waarom staan de namen er niet bij? En ook hoelang ze al in Nederland ‘verblijven’. Dan zouden we zien wat voor onzin deze verplichte ceremonie is. Meestal wonen ze al vele jaren in Nederland. En inderdaad is het een feest om voortaan levenslang verzekerd van een Bijstandsuitkering en je hele familie hier kan gaan herenigen.

De Stadskrant Delft vermeldt toch ook niet alle Delftenaren die geslaagd zijn voor hun zwemdiploma, rijbewijs of schoolexamen. Het is Linkse propaganda. Dit is nieuw stemvee voor de linkse kliek, en meer niet. Donder op met die schoolkrant foto’s in de Stadskrant. Zet deze naturalisatie foto in het PvdA, GroenLinks en SP Rode ledenblaadje.

Jan Peter de Wit