«

»

Taharrush aanranders komen straks ondergronds aan

Tarrarush is een fenomeen dat de honderdduizenden asielzoekers uit moslim landen van Noord Afrika meenemen. Het in mannenmassa’s aanvallen, aanranden en verkrachten van ‘loslopende” vrouwen. Vrouwen mogen van moslims helemaal niet alleen lopen. Laat staan de vrouwen hier zonder lange regenjas en/of hoofddoek. Die zijn straks vogelvrij bij ons ondergrondse station.

ondergrondsstation_delftIn ons ondergrondse station is het cameratoezicht gestopt. D66 Delft vindt de privacy van criminelen namelijk veel belangrijker. Ons ondergronds station maakt sowieso in de avond en nacht een onveilige indruk.

Sinds de oudejaarsnacht in Keulen weten we dat asielzoekers en ander moslim tuig in het station helemaal zijn losgegaan op vrouwen . Die golf van testosteronbommen zal hier binnenkort op uitnodiging van Rutte en Samson ook aankomen.

Met cameratoezicht in het station en busplatform voelen vrouwen zich veiliger. Door cameratoezicht neemt de bewijslast enorm toe. Zonder beelden is een aanranding moeilijk te bewijzen.

Mobiel cameratoezcht Prinsenhof.

Mobiel cameratoezicht Prinsenhof.

Maar D66 Delft zet wel mobielcameratoezicht in om een schilderij doekje van Vermeer te beschermen bij het Prinsenhof. Daar heeft D66 geen moeite mee.

D66 heeft  schijt aan onze vrouwen want asielzoekers zijn heilig verklaard door Pechtold.

enquete_camera_toezcht_station_delftUit de eindevaluatie cameratoezicht stationsgebied Delft blijkt dat driekwart van de respondenten in de enquête onder 723 deelnemers  (zeer) positief te staan tegenover cameratoezicht op het station. Het zijn vooral vrouwen, jongeren en 55-plussers die positief zijn over cameratoezicht.

In Delft is het stationsgebied straks een walhalla voor losgeslagen bendes Noord Afrikaanse aanranders en verkrachters.

Uit een enquête van het AD blijkt dat vrouwen zich na Keulen zich steeds onveiliger voelen.

 

vrouwen_sexueel_slachtoffer_adIk vroeg vorige week aan burgemeester Bas Verkerk of hij de beslissing om cameratoezicht af te schaffen wou herzien na Keulen.

Burgemeester Verkerk wil wel, maar zijn handen zijn met Tie-rips vastgebonden door de Delftse D66 fake privacy beschermers.

Jan Peter de Wit