«

»

Tegen een asielzoekerscentrum in Delft

asielzoekers_centrum_delftWe zijn tegen een asielzoekerscentrum in Delft. Het is al 4000 jaar oorlog in de regio Syrië, Irak tot Afghanistan. Wat als Lente begon, is nu terugkeer van de islamitische IJstijd.

Negen-en-negentig procent van de vluchtelingen zijn moslims. De één procent christenen (als ze niet onderweg uit de boot gekieperd zijn) is een te verwaarlozen aantal.

De boodschap zou moeten zijn Kom Niet, Blijf Daar! Maar Merkel uit Duitsland blijft maar roepen kom maar. Jullie zijn welkom. Zo ook de Linkse Kerk in Delft.

GroenLinks, CDA, PvdA, Christenunie, D66, SP en Januskop dienden een motie “Vluchtelingen welkom in Delft” in waarin het college B&W opdracht kreeg om in Delft om bij het COA te pleiten voor een asielzoekerscentrum in Delft.

Deze partijen hebben Delft al financieel aan de afgrond gebracht maar dat is blijkbaar nog niet genoeg. Onze veiligheid moet er ook nog aan. Zelfs paus Franciscus en Poetin waarschuwden dat Islamitische Staat duizenden jihadstrijders deze kant op heeft gestuurd. Deze vluchtelingen komen niet voor hun veiligheid. Ze hebben immers al zeven veilige landen doorkruist maar vooral voor onze rijkdom in luilekkerland.

Delft behoort tot de acht Jihadsteden van Nederland. Wij krijgen van de minister €535.000 (dat is een vertienvoudiging van huidige budget)  om gewelddadig Jihadisme te bestrijden. De onveiligheid zal toenemen op straat. Zich dood vervelende vluchtelingen die van het COA maar een karig zakcentje krijgen. Dan zal de onvrede snel groeien.

Den Haag, Leidschendam, Voorburg en Rijswijk hebben al aangeboden om 2300 extra asielzoekers in een centrum op te nemen. Dat is éénderde van de 7000 die zogenaamd komen. Dat is dus genoeg. Maar Delft wil meedoen met de grote steden.  De Megalomanie waaraan de linkse Delftse bestuurs-elite lijdt, is in een terminale fase aangekomen. Delftenaren interesseert ze geen bal. Voor hun eigen geweten en heiligverklaring wordt Delft opgeofferd voor hun partij winst.

De overgrote meerderheid van de vluchtelingen bestaat uit jonge mannen. Die noem ik landverraders en deserteurs. In plaats van te vechten tegen ISIS rennen ze er hard vandoor. Na eerst in veilige opvangkampen gezeten te hebben kiezen ze nu voor een gemakkelijke uitweg. Mensensmokkelaars verdienen goud geld. Syrië en Irak veranderd in een stoffig niemandsland.

Deze zogenaamde vluchtelingen zullen straks hun families laten komen. Want het is hier fantastisch. De linkse vluchtelingen industrie veert weer op. Alles is zogenaamd gratis voor de gemeente. Sterker nog, een AZC is goed voor de lokale economie. Nonsens. De gehele procedure zal versneld worden met collectieve toekenningen als statushouder. In de AZC slaan ze elkaar nu al de hersens in. We versnellen de islamistische terreur via import. de PvdA, GroenLinks en SP importeren stemmers. De christelijke partijen zijn zo onnozel dat ze niet doorhebben dat de islam ze wil vernietigen.

Burgers trap niet in die linkse fabeltjes. Op het moment dat vluchtelingen statushouder worden, hebben ze recht op een Bijstandsuitkering, een woning, onderwijs en zorg. Waar we in Delft zes verzorgingshuizen sluiten en de bewoners aan hun lot overlaten komen straks asielzoekers. De kosten voor Bijstand, onderwijs en zorg komen uiteindelijk 100% voor rekening van de Delftenaren.

Dit jaar moeten we 170 asielzoekers met voorrang een woning geven. Volgend jaar zullen dat er nog veel meer zijn. Kortom er zullen nauwelijks meer sociale huurwoningen beschikbaar komen voor de normale starter of doorstromer.  Nog meer asielzoekers in een tentenkamp lang de A13 opnemen is volslagen onverantwoordelijk beleid. Dat zullen broeinesten worden van onvrede, criminaliteit en daarmee een voedingsbodem voor salafisme en jihadisme.

Jan Peter de Wit