«

»

VVD leugenaar Harpe stemt in met lastenstijging PvdA, Groenlinks en D66 begroting

In 2010 maakte VVD Lennart Harpe nog campagne met "De Delftenaar is geen Melkkoe"

In 2010 maakte VVD Lennart Harpe nog campagne met “De Delftenaar is geen Melkkoe”

VVD fractievoorzitter Lennart Harpe zegt te stoppen met politiek. Dat is maar beter ook van deze verlakker.

Ook in de oppositie heeft de VVD weer vier jaar lang ingestemd met de linkse PvdA/Groenlinks lastenstijgingen.

Alle lokale belastingen. OZB, riool- en afvalstoffenheffing, alle leges en de parkeerbelastingen gingen elk jaar met minstens 2% omhoog. Nu ook voor 2014 het verkiezingsjaar.

VVD voorman Harpe is in feite de gedoogpartner van deze linkse coalitie. Daarmee saboteerde hij van het begin af aan echte oppositiepartijen als de SP en Onafhankelijk Delft. En dat alles voor persoonlijk gewin. Het gerucht gaat dat Napoleonnettje Harpe in de race is als nieuwe VVD wethouderskandidaat.

De VVD heeft deze begroting niet alleen ingestemd met lastenverhogingen, maar ook met het afschaffen van schoolzwemmen en stopzetten van de gemeentelijke subsidie aan de kinderboerderijen en waterspeeltuinen.  Ook steunde Harpe de PvdA motie om de terugkerende Jihadstrijders met veel warmte te ontvangen en alle mogelijke zorg te geven.

De VVD heeft weer vier jaar meegedaan om de Delftenaar uit te melken. De VVD wou zelfs een nog pompeuzer Stadskantoor met zeven verdiepingen. Dat zou per m2 goedkoper zijn. Het €80 miljoen kostende prestigieuze ambtenarenpaleis van VVD’er Bas Verkerk was Harpe dus nog te iel.

 

Kieskompas 2010. VVD profileerde zich als tegenhanger van PvdA en Groenlinks. Maar van deze oppositie is vier jaar lang niks terechtgekomen. De VVD loopt netjes in de pas van de "Great Dictator" Ernst Damen van de PvdA

Kieskompas 2010. VVD profileerde zich zogenaamd als tegenhanger van PvdA en Groenlinks. Maar van deze oppositie is vier jaar lang niks terechtgekomen. De VVD loopt netjes in de pas van de “Great Dicteerder” Ernst Damen van de PvdA

Alle VVD stemmers zijn vier jaar lang bedrogen door meeloper Harpe. In 2010 was één Stem op de VVD, één stem op de PvdA en Groenlinks.

Volks Verlakkers Delft

Een groter kiezersbedrog is niet mogelijk lijkt mij. Ik raad de nieuwe VVD lijsttrekker Bert Smals aan, om de hele huidige fractie ook door het rioolputje te spoelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 reactie

1 ping

 1. Ellen Konne

  STEM NIET OP DE D66.

  Het blijkt nu dat de D66 de grootste voorstander is geweest voor grootschalige immigratie uit moslimlanden!

  De D66 is een bijwagen van het PvdA. D66 is sowieso een uiterst schadelijke partij voor Nederland.
  Mensen die D66 stemmen, snappen niet dat D66 hun toekomst naar de bliksem helpt.

  D66, GL en PVDA geven jihadisten de kans om hier aanslagen te plegen door weg te kijken, de zaken te bagatelliseren, af te zwakken. Door ze te pamperen (uitkeringen) geven, moskeeën te bouwen. Den Haag slaapt of verliest zich in gehakketak wat uiteindelijk niets oplevert. Een ware horror scenario, D66 in de regering. Van de regen in de drup of eigenlijk zelfs andersom. Een partij die verraad de oppositie door de regering te steunen samen me de christelijke partijen die ook kunnen parasiteren voor eigen zaakjes. Politiek is gedegradeerd tot een vieze handel of zwendel. Werkende mensen en die hele leven gewerkt hebben zijn hier de dupe van. Nu nog door alleen binnenlandse schurken, straks onder Pechtold van de Europese.

  Pechtold verkoopt alles wat los en vast zit, en zelfs Nederland verkoopt hij voor een appel en een ei. Pechtold is de grootste en gevaarlijkste demagoog van het Binnenhof. En hij snapt ook nog steeds niet dat hij door de islamieten als een westerse christelijke hond wordt gezien! 

  Wie deze coalitie steunt is trouwens niets waard en zijn succesje is maar tijdelijk.

  D66 verwart en mixt gewoon wat begrippen, misleidt de mensen. En ieder die beweert dat de slachtingen, aanslagen en een aantal bloedige oorlogen van de afgelopen pak weg 25 jaar niets met de Islam te maken hebben hoort m.i. niet thuis in een landsbestuur. Dit houdt niet in dat alle moslims terroristen zijn, maar zij behoren wel tot een hele verkeerde sekte. Als we kijken naar het bloedvergieten wat de Islam teweeg brengt, kan dit niet tot een gewone godsdienst gerekend worden.
  In ca 1500 jaar heeft zich geen enkele mildere afsplitsing voorgedaan, sterker nog ze worden met de dag bloeddorstiger. Als Rutte, Samson en Pechtold weer schreeuwen: “Dit heeft niets te maken met de Islam”, dan zeggen we ook, Nederland is dit gedraai en gekonkel spuugzat.

  Door de D66 gesteunde regering Rutte gaf onlangs miljoenen euro’s aan de Moslimorganisaties! De gewone burger wordt tot de laatste door dit kabinet zeer nauwkeurig berekende cent zó uitgeknepen, het ideologische en glazentoren gebazel kent geen grenzen. 

  Iedereen kan waarnemen dat ons land als gevolg van het tot nu toe gevoerde immigratiebeleid langzaam maar zeker naar de knoppen gaat. Het gaat niet alleen om het geld. De immigratie (99% bestaat uit de moslims) in Nederland is qua aantallen extreem veel geweest en in een te korte periode. De Nederlandse samenleving is overspoelt met moslims. De grote steden lijken inmiddels bijna islamitische enclaves.
  Ons land gaat compleet naar de klote. We leven inmiddels in een schijn democratie: alles wat het volk wil wordt genegeerd en burgers bestempeld als groot gevaar voor burgers.

  Intussen gaat de ongecontroleerde islamitische volksverplaatsing door, jihadisten hebben vaste voet in Nederland…Het zal ons nog vele vele miljarden kosten, betaald door de hardwerkende mensen; vooral de jeugd van nu zal de gevolgen later ondervinden. De onderzoeken constateren somber dat Nederland reeds ten prooi is gevallen aan de Islam, en met de Frankrijk hetzelfde dreigt te gebeuren.

 1. Ellen Konne: Stem niet op de D66 » Onafhankelijk Delft

  […] Deze reactie kreeg ik op mijn column: “VVD leugenaar Harpe stemt in met lastenstijging PvdA, GroenLinks en D66 begroting” […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>