«

»

Waarom zijn er pas een paar kenteken parkeerautomaten?

Aaan de Binnenwatersloot staan drie nieuwe kentekenparkeerpalen.

Aan de Binnenwatersloot staan drie nieuwe kentekenparkeerpalen. In de rest van de stad nergens.

Op 1 maart is het nieuwe kenteken parkeren ingegaan. Alleen kunnen er pas bij 3 van de 86 parkeerautomaten een kenteken worden ingevoerd. De rest werkt nog ouderwets. Wat een afgang voor digi incubator techniekstad Delft.

VVD wethouder Harpe had toch kunnen weten dat alles van zijn incapabele voorganger CDA wethouder Junius een zooi is. Ook dit is weer een publiek lijkje dat uit de kast komt vallen ondanks dat kenteken parkeren al sinds 2013 in voorbereiding is.

Ik zal Lennart Harpe komende RVW vergadering om opheldering vragen. Want ook zijn er mensen die nog steeds hun papieren bezoekerskaart gebruiken. Krijgen die nu een bekeuring terwijl ze toch betaald hebben? Die maken grote kans te winnen bij de rechter.

Het is veel mensen niet duidelijk dat ze hun parkeervergunning vignet achter hun autoruit weg kunnen halen. De info brief van de gemeente is te ingewikkeld. Immers worden nu de kentekens gescand door een rondrijdende auto.scanauto_delft

Maar er rijden ook nieuwe driewielers rond. Wat die nu doen is mij dan weer een raadsel. Zijn dat dan handscanners?

driewieler_delft_handhavingEn dan zijn er vragen over gehandicapten kaarten vrijstellingen van mensen die niet in Delft wonen. Die moeten hun auto eerst registreren in Delft. Alleen weet de telefoondienst niet hoe dit af te handelen.

Dit zijn geen aanloopproblemen meer. Genoeg redenen om VVD Harpe eens wat vragen te stellen.kenteken_invoeren

Jan Peter de Wit