KRISTALWEG EN OMGEVING

facebook_1273373960Onafhankelijk Delft heeft zich onlangs hard gemaakt voor de bewoners van de Kristalweg en het Schietglas….

De voortdurende stroom hardrijdend verkeer en de niet aflatende stroom auto,’s van en naar het Schietglas, dreef de bewoners tot wanhoop…..

Ook is er inmiddels een aanrijding geweest, waarbij de dader is door gereden.

De gemeente Delft ziet gelukkig in dat dit zo echt niet langer kon.

Om de bewoners tegemoet te komen, worden bovengenoemde straten, afgesloten voor doorgaand verkeer!!!

Yeahhhh wat fijn !!!

Soms helpt een beetje druk, de juiste mensen tot inkeer te bewegen.

Jolanda Gaal

 

 

1 reactie

 1. Zeker een bizarre situatie. De gemeente wil het wonen in de Harnaschpolder promoten als wijk vlakbij het centrum van Delft, maar vergeet deze goed te ontsluiten.

  Een jaar lang is de wijk alleen te bereiken via Den Haag/A4 of via de woonstraatjes in Den Hoorn. En dat terwijl er voor de Tuindersvaart genoeg ruimte is om het verkeer om te leiden! (De straat Schietglas was dan gelijk ontzien)

  Sowieso is over de planning van de 2×2 Kristelwegbruggen niet goed nagedacht. Nu worden er eerst twee bruggen naast elkaar aangelegd ter hoogte van de Tuindersvaart en het tweede halfjaar de bruggen iets verderop op de Kristalweg.

  Slimmer was geweest om eerst 1 brug aan te leggen zodat het verkeer er nog langs kan rijden. Wanneer de eerste brug af is, kan het verkeer tijdelijk over de gereedgekomen brug rijden, terwijl de bouwers aan de brug ernaast beginnen.

  In deze tijd van de woningmarktcrisis was een iets creatievere oplossing beter geweest om de ontsluiting van de wijk te regelen. De gemeente maakt het geintresseerden nu wel heel gemakkelijk om voorlopig niet te kiezen voor nieuwbouw.

  Raadsleden: neem zelf eens een kijkje in de wijk en kom op voor uw nieuwe stadsgenoten! (Die zich nu bewoners van een buitenwijk van Den Haag voelen.

Geef een reactie

Your email address will not be published.