MASSAAL PROTESTEREN 21 SEPTEMBER ‘T PLEIN DEN HAAG

MASSAAL PROTESTEREN….Dat de VVD met aanhang het minder of niet moeilijk heeft in deze barre tijden, moge duidelijk zijn, maar dat de Partij van de Arbeid is gaan samenwerken met de VVD, dat is toch wel heel apart. Alles om in de coalitie te komen. Zelfs je kiezers verraden. De bezuinigingen rijzen de pan uit en zo’n beetje heel Nederland is in opstand aan het komen. Mensen tweeten en facebooken dat het een lieve lust is. Zelfs bewoners van ouderencentra, laten zich horen. Het is te schandelijk voor woorden dat dit zover komt in ons land.. Waar we het geld met bakken eruit gooien voor de meest onzinnige aankopen en het betalen van dure ambtenaren en gouden handdrukken..Waar woningbouwverenigingen de kluit beduvelen, waar vuilnis goud waard is als je maar weet hoe je het traject moet volgen, zelf gehoord van ex Avalex directeur Delft… Waar je grond van een boer koopt en er dan ineens bouwgrond van mag maken en de prijs hiervoor verdriehonderdvoudigd…Dat land waarvan wij dachten dat het open en eerlijk was.. Nou daar zijn wij van teruggekomen hoor en hard ook!!! Je hoeft de krant maar open te slaan of je leest over corrupte wethouder, bestuurder, directeur of anders… en het gaat maar door.. De subsidies die maar verstrekt worden als je de weg maar weet.. en dat weten de gewone mensen niet..Zij kunnen er dus ook nooit van gebruik maken of profiteren..maar wel belasting betalen en jarenlang is het zo doorgegaan. Ik zou er elke dag een dagblad mee kunnen vullen. Dat land zijn wij echt zat….

We gaan er een lied over maken…:

18 miljoen mensen op dit hele kleine stukje aarde.. die laten zich niet kisten meer, die weten nu hun waarde!!!

Daarom, omdat er een partij is die vraagt of we, ipv klagen op de bank, willen komen demonstreren… daar zeggen wij ja tegen!!

Dus als je ook vind dat er een geluid gegeven moet worden….. laat je stem dan horen in Den Haag.

Op 21 september aan ‘t Plein in Den Haag is er een demonstratie..

 

Uiteindelijk moet iemand het doen, oproepen tot protest. Als de SP het massaal doet op het malieveld hoor je niemand klagen maar nu Wilders oproept, dan is het hek van de dam.

Nu de PVV toch de grootste partij van Nederland lijkt te worden komt Wilders eindelijk eens in actie. Hij roept op om te demonstreren tegen de bezuinigingen van dit kabinet, die de Nederlandse economie kost wat kost kapot bezuinigd.

Wilders-2010-croppedDe demonstratie is aangevraagd voor 21 september a.s. op het Plein in Den haag.

Geef een reactie

Your email address will not be published.