«

»

MASSAAL PROTESTEREN 21 SEPTEMBER ‘T PLEIN DEN HAAG

MASSAAL PROTESTEREN….Dat de VVD met aanhang het minder of niet moeilijk heeft in deze barre tijden, moge duidelijk zijn, maar dat de Partij van de Arbeid is gaan samenwerken met de VVD, dat is toch wel heel apart. Alles om in de coalitie te komen. Zelfs je kiezers verraden. De bezuinigingen rijzen de pan uit en zo’n beetje heel Nederland is in opstand aan het komen. Mensen tweeten en facebooken dat het een lieve lust is. Zelfs bewoners van ouderencentra, laten zich horen. Het is te schandelijk voor woorden dat dit zover komt in ons land.. Waar we het geld met bakken eruit gooien voor de meest onzinnige aankopen en het betalen van dure ambtenaren en gouden handdrukken..Waar woningbouwverenigingen de kluit beduvelen, waar vuilnis goud waard is als je maar weet hoe je het traject moet volgen, zelf gehoord van ex Avalex directeur Delft… Waar je grond van een boer koopt en er dan ineens bouwgrond van mag maken en de prijs hiervoor verdriehonderdvoudigd…Dat land waarvan wij dachten dat het open en eerlijk was.. Nou daar zijn wij van teruggekomen hoor en hard ook!!! Je hoeft de krant maar open te slaan of je leest over corrupte wethouder, bestuurder, directeur of anders… en het gaat maar door.. De subsidies die maar verstrekt worden als je de weg maar weet.. en dat weten de gewone mensen niet..Zij kunnen er dus ook nooit van gebruik maken of profiteren..maar wel belasting betalen en jarenlang is het zo doorgegaan. Ik zou er elke dag een dagblad mee kunnen vullen. Dat land zijn wij echt zat….

We gaan er een lied over maken…:

18 miljoen mensen op dit hele kleine stukje aarde.. die laten zich niet kisten meer, die weten nu hun waarde!!!

Daarom, omdat er een partij is die vraagt of we, ipv klagen op de bank, willen komen demonstreren… daar zeggen wij ja tegen!!

Dus als je ook vind dat er een geluid gegeven moet worden….. laat je stem dan horen in Den Haag.

Op 21 september aan ’t Plein in Den Haag is er een demonstratie..

 

Uiteindelijk moet iemand het doen, oproepen tot protest. Als de SP het massaal doet op het malieveld hoor je niemand klagen maar nu Wilders oproept, dan is het hek van de dam.

Nu de PVV toch de grootste partij van Nederland lijkt te worden komt Wilders eindelijk eens in actie. Hij roept op om te demonstreren tegen de bezuinigingen van dit kabinet, die de Nederlandse economie kost wat kost kapot bezuinigd.

Wilders-2010-croppedDe demonstratie is aangevraagd voor 21 september a.s. op het Plein in Den haag.

13 reacties

Naar het reactie formulier

 1. mandy

  Fijn dat bezuinigen. Al mijn ouderen worden flink gekort op hun uren zorg. De mensen die Nederland weer hebben opgebouwd, worden afgedankt . Mensen plegen zelfmoord uit wanhoop, maar meneer Rutte zit lekker op zijn iphone te spreken als Wilders hem eens de waarheid zegt., bedankt voor het kapot maken van ons land

 2. Henk

  Armoede is overal, is het jullie niet opgevallen dat er veel meer bedelende zwevers is Den Haag zijn dan eerst? En dan is dit nog wel een extreem geval. Maar als je nu om je heen kijkt zie je dat het allemaal niet klopt in dit land

 3. ingrid

  Mensen ik hoop echt dat jullie komen 21 september Ze zitten Nederland helemaal kapot te bezuinigen oudere mensen die geen hulp meer kunnen krijgen te belachelijk voor woorden.

  ik zou zeggen kom op laten we nu maar eens zien dat wij het SPUUG ZAT ZIJN

  1. wietske

   ik ga..

   1. Jolanda Gaal

    De lokatie is veranderd..het is nu achter het centraal station…wij verzamelen bij het station Delft..je kunt met ons mee als je wilt. Gr Jolanda Gaal

 4. Henk van Dalen

  Willen GRAAG meedoen…………………. MAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR hoe komen wij in Den Haag ??? , Weet U wat een treinkaartje kost vanuit Hoogeveen Drenthe.

  voor ONS NET TE BETALEN !!!!!!! SORRY,

  Wil graag een donatie doen om een bom op het binnenhof te gooien .

  Henk.

  Geef maar een rek.nr door. op DEZE Site.

  1. karen

   t Kruitvat en AH hebben regelmatig treinkaartjes in de aanbieding en Blokker heeft ze op dit moment te koop.
   je kan voor €15,00 het hele land door reizen ,de hele dag.
   Niet TE zielig doen ,het is al erg genoeg zoals t nu is.

 5. boeit me niks

  Heb net na de pvv gebeld en gevraagd hoe het zit voor mensen die 21 september ook graag na die demonstratie toe willen maar dom weg geen centen hebben het goede nieuws is tot nu toe ze zijn ermee bezig zodat ook mensen die geen geld hebben toch te laten komen dus ff afwachten dus en de site in de gaten houden dus ik ga in ieder geval wel de 21 ste en hopelijk meer tot 21 september in den haag

 6. boeit me niks

  http://rechtsactueel.com/2013/07/03/links-reageert-op-pvv-manifestatie-er-zullen-lijken-achterblijven-als-pvv-komt-betogen/
  hopelijk komen er vele pvv aanhangers wij zijn niet bang

 7. H.van Sas

  Wij willen uit de E.U. en de Euro en alle politieke figuren die voor het E.S.M. hebben gestemd moeten de bak in wegens hoogverraad, en het liefst gisteren. Dat is mijn mening.

 8. H.van Sas

  Ja Karen dat kan je wel zeggen, maar ik ken mensen in mijn omgeving die moeten eten van 20 euro in de week dan is 15 euro voor dat kaartje wel heeeeel erg veel, dus in een hoop gevallen is dat zeker NIET zielig.

 9. Rich Boogert

  Niet iedereen heeft, ook al lijkt dat voor anderen onvoorstelbaar geld om naar Den Haag te komen. Daarom heb ik sinds enkele weken een facebook pagina opgericht om ook alternatieven te bespreken.

  Zo houden wij in Klazienaveen sinds drie weken stille protesten. De regionale TV zender heeft er zelfs aandacht aan besteed.

  Iedereen kan dat natuurlijk doen en hoe meer mensen hieraan deelnamen – in hun eigen plaats/stad – hoe meer publiciteit er aan gegeven zal worden. Alle kleine beetje helpen!

  Link naar artikel RTV Drenthe – http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/stil-protest-tegen-bezuinigingen-kabinet

  1. Martin Stoelinga

   Daar heb je zeker een punt….
   Zelf hadden wij hier ook over gedacht..
   Gr Jolanda Gaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>